x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fenomenul straniu care a speriat nouă milioane de chinezi (VIDEO)

Fenomenul straniu care a speriat nouă milioane de chinezi (VIDEO)

12 Iun 2012   •   20:25
Fenomenul straniu care a speriat nouă milioane de chinezi (VIDEO)

Un fenomen straniu a starnit panica printre cei noua milioane de locuitori ai unui oras din China, care a fost acoperit de o ceata densa, opaca cu nuante galben si verde.

Martorii au declarat ca fenomenul ciudat a aparut brusc, in cursul diminetii de luni, si ca din cauza dificultatilor avute la respiratie au fost sfatuiiti de catre autoritatile locale sa ramana in case sau sa poarte masti prin care aerul respirat sa fie filtrat.

"M-am uitat pe fereastra biroului meu si nu mi-a venit sa cred ce vad. Initial am crezut ca o sa inceapa sa ploua. In cei 31 de ani de cand locuiesc aici nu am mai vazut niciodata ceva asemanator. Suntem foarte ingrjiorati pentru ca nu am primit explicatii privind originea acestui fenomen", a declarat presei unul dintre locuitorii din Wuhan.

Desi principalele masuratori au indicat valori de cateva ori mai mari ale nivelurilor principalilor factori de poluare ai aerului, oficialitatile regionale au exclus drept cauza poluarea industriala.



Postarea pe internet a clipului video a generat numeroase comentarii, unul dintre acestea indicand un producerea unui fenomen similar in Moscova, la sfarsitul lunii aprilie.

×