x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica preşedintelui Cubei îndeamnă americanii să voteze cu Barack Obama

Fiica preşedintelui Cubei îndeamnă americanii să voteze cu Barack Obama

24 Mai 2012   •   12:54
Fiica preşedintelui Cubei îndeamnă americanii să voteze cu Barack Obama

Sexologul cubanez, Mariela Castro, care este fiica presedintelui Raúl Castro, a declarat, ieri, ca "ar vota cu Barack Omaba", daca ar avea sansa, dupa ce a auzit ca acesta sustine casatoriile intre persoane de acelasi sex.

"Cred ca este ceva in care Obama chiar crede. Daca as fi cetatean american, as vota cu Obama. Pare sa vorbeasca sincer si din inima", a declarat Marinela Castro, in timpul unui seminar tinut in San Francisco.

Mariela Castro a adaugat, insa, ca alegatorii americani ar trebui sa preseze conducerea SUA sa "elimine blocajul economic si social" care exista in relatiile dintre cele doua tari.

"Tarile noastre au atatea lucruri in comun. Nu ar trebui sa lasam niste neintelegeri sa ne separe", a adaugat Mariela Castro.

Fiica lui Raúl Castro este presedinta Centrului National pentru Educatie Sexuala din Cuba, fiind cunoscuta si ca o militanta pentru drepturile homosexualilor.

Vizita acesteia in SUA a iritat, insa, comunitatea cubanezilor din SUA, dar si pe candidatul republican la presedintie, Mitt Romney.

"Nu trebuie sa intindem mana unui regim care incalca in mod sistematic drepturile omului", a declarat Romney, adaugand ca Mariela Castro nu ar fi trebuit sa fie primita in SUA.

×