x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Filmuleţe îngrijorătoare postate pe Youtube de adolescenţi. Aproape 4 milioane de persoane s-au uitat la "Sunt urâtă?" (VIDEO)

Filmuleţe îngrijorătoare postate pe Youtube de adolescenţi. Aproape 4 milioane de persoane s-au uitat la "Sunt urâtă?" (VIDEO)

22 Feb 2012   •   11:14
Filmuleţe îngrijorătoare postate pe Youtube de adolescenţi. Aproape 4 milioane de persoane s-au uitat la "Sunt urâtă?" (VIDEO)

Numerosi copii cu varste intre 11 si 14 ani posteaza filmulete pe Youtube in care se intreaba daca sunt urati, scrie Daily Mail.

Acest fenomen a aparut in lumea online in urma cu 2, 3 ani si este ingrijorator deoarece este vorba de adolescenti confuzi si nesiguri pe ei care apeleaza la raspunsurile unor necunoscuti.

Unul dintre filmulete a fost postat de "sgal901" si arata o fetita blonda care ii intreaba pe cei care se uita la clip daca este urata. Filmuletul a fost vazut de aproximativ 4 milioane de persoane, comentariile fiind diverse. Unii o sustin si o coplesesc cu complimente, altii o acuza de prostie sau ii spun ca e urata. Tanara marturiseste ca a realizat acest clip pentru ca multa lume ii spune ca este urata si ea crede ca este grasa si urata.

Un alt clip trist in care o tanara se intreaba daca este urata a fost postat de "Beautifulandproud".

Majoritatea filmuletelor sunt realizate de fete, insa si baietii se intreaba daca sunt urati.

×
Subiecte în articol: copii youtube adolescenti filmulete