x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Fiul meu e Diavolul"! Mărturia înfricoşătoare a mamei unui bebeluş de patru săptămâni

"Fiul meu e Diavolul"! Mărturia înfricoşătoare a mamei unui bebeluş de patru săptămâni

29 Oct 2012   •   20:12
"Fiul meu e Diavolul"! Mărturia înfricoşătoare a mamei unui bebeluş de patru săptămâni

Magia neagră şi spiritele rele au pus stăpânire pe sufletul unui bebeluş din Columbia, care, la numai patru săptămâni, merge în picioare, se ascunde prin toate cotloanele casei şi, în plus, are apucături de piroman.

O spune chiar mama copilului, Ana Feria Santos (28 de ani), care a trecut rapid peste bucuria de a fi naştere celui de-al cincilea său copil, după ce a descoperit "aptitudinile" fiului său, al cărui comportament pare o copie fidelă a scenariului peliculei Omen, una din capodoperele filmului de groază.

Într-un interviu acordat postului local de radio RCN, biata femeie a declarat, conform Daily Mail, că are momente în care, efectiv, se urcă pe pereţi, descoperindu-şi bebeluşul în maşina de spălat, cotrobăind în debarale, dând foc canapelei şi aruncând cu pietre în maşina soţului său, de meserie taximetrist.

Dacă vecinii familiei, care locuieşte în Lorica, un micuţ oraş din nordul ţării, în apropierea graniţei cu Panama, tind să creadă că ultimul venit pe lume este posedat de diavol, nu de aceeaşi părere sunt şi oficialităţile columbiene.

Astfel, medicii, dar şi Institutul pentru Bunăstarea Faniliei, Poliţia şi Biserica Catolică refuză varianta "horror" a familiei, o sursă apropiată anchetei sociale declarând că bebeluşul prezintă semne care atestă faptul că este abuzat.

×