x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Frumoasa" legatura dintre Putin, un urs si Ziua Femeii! (FOTO)

"Frumoasa" legatura dintre Putin, un urs si Ziua Femeii! (FOTO)

09 Mar 2015   •   20:22
"Frumoasa" legatura dintre Putin, un urs si Ziua Femeii! (FOTO)


Revista ruseasca "Moct" (Podul), editata de organizatia de tineret a partidului Rusia Unita din regiunea Saratov, a tinut sa-si surprinda cititoarele, chiar de 8 martie, cu un numar special care are o coperta care daca nu poate fi caracterizata ca fiind inedita, atunci sigur se poate numi bizara.

"8 martie fericit, fetelor!", este mesajul revistei, iar pe aceasta tema spiritul extrem de "creativ" al designerilor s-a dezlantuit pentru a obtine o reteta sigura de succes!
Photoshop-ul a fost pus la treaba si dupa s-au asigurat de prezenta florilor, un brat de lalele multicolore, aruncat intr-un colt, au pus una bucata Vladimir Putin, in costum negru si cu un usor suras pe buze si una bucata urs, care-l linge pe fata pe liderul de la Moscova.
In timp ce redactorii revistei nu prea au fost sa dea un raspuns despre ce legatura ar avea Putin si ursul cu Ziua Internationala a Femeii, unii comentatori din media ruseasca sunt de parere ca floarea roz aflata la urechea ursului ar fi un semn c-ar fi ursoaica!

×