x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Căderile masive de zăpadă şi viscolul au făcut PRĂPĂD în nord-estul Americii! STARE DE URGENŢĂ în Boston (VIDEO)

Căderile masive de zăpadă şi viscolul au făcut PRĂPĂD în nord-estul Americii! STARE DE URGENŢĂ în Boston (VIDEO)

03 Feb 2015   •   09:04
Căderile masive de zăpadă şi viscolul au făcut PRĂPĂD în nord-estul Americii! STARE DE URGENŢĂ în Boston (VIDEO)

Cel puţin doi oameni au murit, mii de curse aeriene au fost anulate, iar în mai multe oraşe şcolile au fost închise în urma unei furtuni de zăpadă ce a afectat nosrd-estul Statelor Unite. Este a doua furtună de zăpadă care loveşte nord-estul Americii, în ultima săptămână.

Boston este unul din oraşele cele mai afectate de noua furtună. Autorităţile au declarat stare de urgenţă, şcolile şi universităţile şi-au suspendat cursurile, iar zeci de drumuri au fost închise.

"Avertizarea de furtună de zăpadă este în vigoare în Boston. În fiecare oră se aştern între 2,5 şi 7 centimetri de nea. Această furtună va aduce 30 de centimetri de zăpadă, peste cei deja 63 de centimetri existenţi, şcolile sunt închise, oamenii sunt rugaţi să folosească transportul în comun”, anunţă Michelle Miller, corespondent CBS.

Şi la New York sunt aşteptate de asemenea noi cantități însemnate de zăpadă.

În Chicago, în doar o zi s-au aşternut 40 de centimetri de zăpadă, un record pentru luna februarie. Tot aici, vremea nefavorabilă a dus la producerea unui accident în lanţ, cu nu mai puţin de 40 de maşini implicate. Coliziunea s-a soldat cu rănirea mai multor persoane.

×