x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gaddafi se face din nou auzit: încă un mesaj de îmbărbătare pentru poporul libian

Gaddafi se face din nou auzit: încă un mesaj de îmbărbătare pentru poporul libian

08 Sep 2011   •   14:17
Gaddafi se face din nou auzit: încă un mesaj de îmbărbătare pentru poporul libian

Intr-un mesaj sonor difuzat de postul de televiziune sirian Arrai, Muammar Gadhafi a denuntat joi “razboiul psihologic si minciunile' privind dezertarea sa in Niger.

“Nu le mai raman decat razboiul psihologic si minciunile. Au spus recent ca a fost vazut Gaddafi intr-un convoi spre Niger', a declarat fostul lider de la Tripoli, care s-a dorit ironic: “Cate convoaie de contrabandisti, de marfuri si de oameni intra in desert in fiecare zi, spre Sudan, Ciad, Mali sau Algeria? Ca si cum ar fi prima oara cand un convoi traverseaza spre Niger!'

Adresandu-se compatriotilor, Gaddafi i-a incurajat: “Ei vor sa va slabeasca moralul', dand asigurari ca “NATO va fi invinsa', deoarece “capacitatile sale materiale nu ii permit sa continue interventia'.

“Suntem pregatiti la Tripoli si peste tot sa intensificam atacurile impotriva sobolanilor si mercenarilor, care sunt o banda de caini, spioni ai Italiei si Frantei', a mai spus Gaddafi, conform Huffington Post.

Dupa caderea capitalei Tripoli, fostul lider a a facut mai multe apeluri la rezistenta prin intermediul mesajelor audio difuzate de Arrai, insa ultimele imagini cu Gaddafi au fost difuzate in urma cu aproape trei luni.

Postul sirian de televiziune a devenit celebru ca singura institutie mass-media care mai primeste mesaje de la Gaddafi, proprietarul Arrai, un irakian sunnit stabilit la Damasc, Michane al-Joubouri, stabilit la Damasc, anunand ca detesta dictatorii, dar apreciaza rezistenta fostului lider in fata interventiei straine..

×
Subiecte în articol: gaddafi audio mesaj