x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gest ŞOCANT, făcut de un băieţel pe stadionul din Boston. Momentul IEŞIT DIN COMUN a fost filmat de o televiziune din SUA (VIDEO)

Gest ŞOCANT, făcut de un băieţel pe stadionul din Boston. Momentul IEŞIT DIN COMUN a fost filmat de o televiziune din SUA (VIDEO)

10 Sep 2014   •   12:21
Gest ŞOCANT, făcut de un băieţel pe stadionul din Boston. Momentul IEŞIT DIN COMUN a fost filmat de o televiziune din SUA (VIDEO)

Un băieţel în vârstă de 12 ani a surprins pe toată lumea, spectatori şi telespectatori, în timpul unui meci de baseball pe stadionul din Boston, scrie Metro.

În momentul în care unul dintre membrii echipei Red Sox i-a dăruit lui Ryan o minge de baseball, acesta s-a întors către o fetiţă din spatele lui dându-i acesteia mingea făcută cadou. Atât micuţa, cât şi mama acesteia au fost şocate de gestul cavaleresc şi i-au mulţumit băiatului pentru generozitate.

Scroll pentru video

Însă bunătatea lui Ryan nu se opreşte aici. Fanul Red Sox i-a mai dăruit fetiţei o brăţară pe care, de asemenea, o primise cadou din partea echipei favorite.

"Am mai văzut şi alte persoane făcând acelaşi gest şi mi se pare un lucru foarte frumos. În plus, este foarte bine atunci când poţi să faci oamenii fericiţi", a declarat Ryan pentru postul de televiziune NESN, care a transmis LIVE meciul de baseball.


×