x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gestul INCREDIBIL al unei mame care și-a pierdut fiul într-un accident de mașină

Gestul INCREDIBIL al unei mame care și-a pierdut fiul într-un accident de mașină

12 Dec 2012   •   11:21
Gestul INCREDIBIL al unei mame care și-a pierdut fiul într-un accident de mașină
Sursa foto: Yahoo! News / AP
Capacitatea de a ierta este o caracteristică umană la mare preț în toate religiile, dar câți dintre noi am avea capacitatea de a-i ierta pe cei responsabili de moartea copiilor noștri? Câți dintre noi am avea capacitatea de a ierta și de a-l consola chiar pe autor, la doar două zile de la crimă? Evident, nu e vorba de crimă cu premeditare, dar chiar și așa...
Un asemenea miracol tocmai s-a petrecut în orașul texan care a dat numele popularului serial cu același nume: Dallas. Doi componenți ai echipei locale de fotbal american, Dallas Cowboys, au avut, duminică, un accident de mașină, în urma căruia unul și-a pierdut viața. Șoferul a scăpat cu viață, dar este incriminat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, informează Yahoo! News.
Cei doi colegi de echipă erau și foarte buni prieteni, încă din studenție. Chiar și așa, gestul mamei victimei Jerry Brown de a-l ierta și consola pe Josh Brent a uluit întreaga Americă. Brent, eliberat pe cauțiune, și mama lui Brown au participat împreună la funeraliile de ieri, susținându-se unul pe celălalt. La ceremonie a participat, de asemenea, întreaga echipă Dallas Cowboys.
„Am fost foarte supărată, la început, pe Josh, dar am realizat că tinerii din ziua de azi sunt teribiliști, că și noi am fost, odată, tineri, și am făcut diverse lucruri cu care nu ne mândrim”, a spus Stacey Jackson, mama lui Jerry Brown, într-un interviu acordat CNN. „Am realizat că fiecare se crede invincibil la vârsta asta, și că fiecare crede că nu i se va întâmpla tocmai lui nenorocierea. Îl cunosc bine pe Josh, este parte a familiei noastre de când Jerry a început cursurile Universității din Illinois. Tot ce pot face este să mă rog pentru el și familia lui. Știu că suferă la fel de mult ca noi, pentru că el și Jerry s-au avut ca frații”.

×