x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gestul lui Băsescu la Casa Albă! Se confiscă telefoanele jurnaliştilor!

Gestul lui Băsescu la Casa Albă! Se confiscă telefoanele jurnaliştilor!

14 Mai 2009   •   00:00

Secretarul de presă al Casei Albe, Robert Gibbs, şi-a pierdut răbdarea în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea în faţa jurnaliştilor, după ce explicaţiile sale au fost întrerupte în mod repetat de apelurile telefoanelor mobile.





Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Obama, Robert Gibbs, oferea explicaţii ziariştilor expunând motivarea deciziei Casei Albe de a nu da publicităţii imaginile unor prizonieri torturaţi de militarii americani în baza de la Guantanamo. Conferinţa de presă era transmisă în direct de marile reţele de televiziune americane.

Speech-ul purtătorului de cuvânt al Casei Albe fost des întrerupt de apelurile unor telefoane mobile. Gibbs a încercat să facă asistenţa să înţeleagă că nu-şi poate susţine discursul în mod coerent în astfel de condiţii, cerandu-le celor prezenţi să seteze telefoanele pe modul silenţios. Total necooperante telefoanele jurnaliştilor au continuat să zbârniie în încăpere determinându-l pe Gibbs să treacă la acţiuni de forţă majoră: confiscarea aparatelor ce perturbau sonor camera. 

×
Subiecte în articol: externe