x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii au vrut să-i taie mâna după ce a fost muşcată de un păianjen de casă, aparent inofensiv (VIDEO)

Medicii au vrut să-i taie mâna după ce a fost muşcată de un păianjen de casă, aparent inofensiv (VIDEO)

15 Noi 2012   •   15:27
Medicii au vrut să-i taie mâna după ce a fost muşcată de un păianjen de casă, aparent inofensiv (VIDEO)

O tânără de 31 de ani, din Marea Britanie, a fost aproape de a-şi pierde viaţa după ce a fost muşcată de un paianjen de casă, aparent inofensiv, scrie Daily Mail.

Insecta s-a înfruptat din Natalie Hemme când aceasta se afla în pat, în casa ei din Wallington, Surrey. După muşcătură, femeia a dezvoltat un sindrom din cauza căruia mâna i s-a umflat extrem de mult, iar fluxul de sânge din braţ a fost complet blocat.

În cele din urmă, braţul s-a infectat, iar medicii luau în considerare varianta amputării.

"A fost o adevarată agonie. Am avut noroc că am supravieţuit. Te aştepţi să păţeşti aşa ceva în Australia, nu aici", a declarat Natalie.
 
Problemele au apărut în luna februarie când, la doar câteva minute după ce s-a trezit, a văzut un semn roşu de dimensiuni reduse pe încheietura braţului stang. Când a observat că mâna i se umflă, tânăra s-a dus la medic, unde i s-au prescris paracetamol şi antibiotice.
 
Femeia a urmat tratamentul însă, după câteva zile, a început să vomite şi nu se mai putea ridica din pat. Braţul i se infectase, iar muşchii şi nervii începeau să cedeze pe rând.




×
Subiecte în articol: muscatura paianjen de casa Natalie Hemme