x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imaginile care au ISTERIZAT internetul! Ce au surprins CAMERELE VIDEO într-o secţie de poliţie din New Mexico. "Nu există nicio explicaţie!"

Imaginile care au ISTERIZAT internetul! Ce au surprins CAMERELE VIDEO într-o secţie de poliţie din New Mexico. "Nu există nicio explicaţie!"

29 Sep 2014   •   11:59
Imaginile care au ISTERIZAT internetul! Ce au surprins CAMERELE VIDEO într-o secţie de poliţie din New Mexico. "Nu există nicio explicaţie!"

Sunt băieţi duri, însă imaginile pe care le-au văzut le-au dat fiori pe şira spinării. Scena terifiantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate într-o secţie de poliţie din New Mexico.

Totul a început într-o seară de sâmbătă. Detectivul Karl Romero era de serviciu şi privea cu atenţie pe imaginile filmate de camerele de supraveghere. La un moment dat, bărbatul a observat o umbră ciudată.

"Prima dată am crezut că este o muscă, dar când m-am uitat mai atent arăta a om şi avea picioare. Era o fantomă", a declarat ofiţerul de poliţie.

Drept urmare, Karl Romero a raportat incidentul superiorilor.

Bărbatul spune silueta se deplasa într-un perimetru al staţiei de poliţie ce este închis. Potrivit ofiţerilor, niciun om nu ar fi putut intra sau ieşi din acest spaţiu, căci deschiderea perimetrului ar fi declanşat o alarmă.

Poliţiştii afirmă cu tărie că nu există nicio explicaţie logică la ceea ce au văzut pe camerele de supraveghere. În plus, în jurul locului respectiv există o serie de legende despre fantome.

"Foarte mulţi ofiţei au văzut tot felul de lucruri ciudate, iar unii au simţit cum cineva parcă le respira în ceafă", a declarat ofiţerul Romero.

"Acum cred în fantome. Cred că am văzut ceva. Cred că am văzut o fantomă", a mai spus poliţistul, potrivit Metro.



×