x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe În discursul de învestire, Trump a 'citat' dintr-un personaj negativ din filmul Batman (presă)

În discursul de învestire, Trump a 'citat' dintr-un personaj negativ din filmul Batman (presă)

21 Ian 2017   •   19:10
 În discursul de învestire, Trump a 'citat' dintr-un personaj negativ din filmul Batman (presă)

O propoziţie din discursul de învestire de vineri al lui Donald Trump a semănat remarcabil de bine cu o replică rostită de Bane, personajul negativ din "The Dark Knight Rises", din 2012, cel de-al treilea film din trilogia Batman regizată de Christopher Nolan, a relatat vineri Business Insider. 

"Astăzi, nu doar transferăm puterea de la o administraţie la alta, de la un partid la altul, ci transferăm puterea de la Washington, DC şi v-o dăm înapoi vouă, poporului", le-a transmis Trump americanilor în discursul său de învestitură. 

Nu-i chiar la fel, dar suficient de asemănător cu ceea ce Bane, interpretat de Tom Hardy, spune despre Gotham când ia oraşul sub asediu şi îi înlătură pe poliţişti şi pe oficialităţi. "Luăm Gotham-ul înapoi de la corupţi! De la bogaţi! De la opresori care generaţii la rând v-au anihilat cu mituri despre oportunităţi, şi vi-l dăm înapoi vouă, poporului", a spus Bane. 

Evident, Trump nu a avut nicio intenţie să-l citeze pe Bane, dar "v-o dăm înapoi vouă, poporului" este o replică ce va rămâne în amintirea oamenilor şi după ceremonia de învestire, comentează sursa citată. AGERPRES

×