x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incendiu la metroul din Moscova: Mii de oameni evacuaţi, 52 de răniţi, trenuri blocate în subteran (VIDEO)

Incendiu la metroul din Moscova: Mii de oameni evacuaţi, 52 de răniţi, trenuri blocate în subteran (VIDEO)

05 Iun 2013   •   10:11
Incendiu la metroul din Moscova: Mii de oameni evacuaţi, 52 de răniţi, trenuri blocate în subteran (VIDEO)
UPDATE 12:55 - Un nou incendiu s-a produs, miercuri la prânz, la metroul din Moscova, care a fost provocat tot de un cablu, pe linia de metrou Sokolniki, care fusese deja afectată de un incendiu similar în cursul dimineţii, relatează RIA Novosti şi ITAR-TASS, citând un reprezentant al serviciului de presă al reţelei subterane de transport din capitala rusă. Conform unui bilanţ reactualizat, 52 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Furnizarea de energie a fost suspendată pentru că în acelaşi loc - tunelul staţiei Ohotnîi Riad - dintr-un cablu iese fum, a indicat sursa citată de agenţiile menţionate de presă.

Circulaţia pe linia de metrou Sokolniki a fost suspendată până la localizarea şi stingerea acestui nou incendiu.

---------------------------------------

Un incendiu a izbucnit în staţia de metrou Ohotnîi Riad, din Moscova, în această dimineaţă, anunţă Russia Today. 4.500 de persoane au fost evacuate, iar patru trenuri sunt blocate în subteran. Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit.

Potrivit RT, 34 de oameni au fost răniţi, iar numărul este aşteptat să crească.

Toţi pasagerii şi angajaţii metroului au fost salavţi, evacuările finalizându-se după o oră de la izbucnirea incendiului.

×
Subiecte în articol: incendiu metrou moscova