x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident armat în campusul Universităţii din Tennessee: 1 mort şi 2 răniţi

Incident armat în campusul Universităţii din Tennessee: 1 mort şi 2 răniţi

23 Oct 2015   •   11:17
Incident armat în campusul Universităţii din Tennessee: 1 mort şi 2 răniţi

O persoană a fost ucisă şi alte două rănite cu focuri de armă într-un incident care s-a produs joi seară în campusul Tennessee State University din Nashville, informează poliţia, citată de Reuters şi AP.

Pentru moment nu se ştie dacă a avut loc un atac armat al unui singur agresor sau un schimb de focuri.

Incidentul, care s-a produs cu puţin timp înainte de ora 23:00, pare să fi fost provocat de o neînţelegere la un joc de zaruri dintr-o curte a unui imobil din campus, a informat Departamentul de Poliţie din Nashville.

Poliţia nu a precizat dacă cei implicaţi sunt studenţi. Nu se ştie dacă a fost arestat vreun suspect.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la Vanderbilt University Medical Center, a declarat Tanya Stone, supervizor de operaţiuni al centrului de comunicaţii de urgenţă al poliţiei din Nashville.

Tanya Stone a adăugat că poliţia este prezentă la faţa locului, unde a închis intrarea în campus, şi că nu există indicii că ar mai exista 'un agresor activ'.

Săptămâna trecută, trei persoane au fost rănite prin împuşcare în timpul unei petreceri dintr-o locuinţă din apropierea campusului.

Fapta are loc în contextul unei serii de incidente armate violente în incinta sau în apropierea mai multor unităţi şcolare în octombrie, inclusiv unele mortale în campusurile universitare din Flagstaff şi Houston.

La 1 octombrie, un atacator puternic înarmat a ucis nouă persoane într-un colegiu din Oregon, în ceea ce a fost cel mai grav atac armat din ultimii doi ani din SUA.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: tennessee sua atac armat