x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident armat în SUA. O femeie însărcinată a fost împușcată după ce ar fi furat dintr-un magazin

Incident armat în SUA. O femeie însărcinată a fost împușcată după ce ar fi furat dintr-un magazin

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2023   •   18:00
Incident armat în SUA. O femeie însărcinată a fost împușcată după ce ar fi furat dintr-un magazin

O femeie însărcinată care ar fi furat dintr-un magazin din statul american Tennessee, a fost împușcată de un angajat. A fost supusă de urgență unei operații de cezariană.

Incidentul a avut loc într-un magazin Walgreens din localitatea East Nashville, miercuri seară, anunță poliția metropolitană, citată de Insider.

Mitarious Boyd, în vârstă de 21 de ani, a povestit că două femei - una de 24 de ani, însărcinată în 7 luni, au furat articole din magazin. Angajatul ar fi observat femeia în timp ce punea articole atât în căruciorul de cumpărături, cât și într-o geantă de umăr, ceea ce l-a determinat să o filmeze. Femeile au ieșit apoi din magazin fără să plătească și au pus articolele în portbagaju mașinii. Boyd a mers către ele, spre partea din spate a mașinii.

"Acesta a spus că una dintre femei a scos o cutie de spray lacrimogen și a început să îl pulverizeze spre el”, informează poliția, ceea ce l-a determinat pe Boyd să tragă cu pistolul.

Femeile au mers imediat la un spital local.

Bebelușul nu a suferit răni prin împușcare.

Oficialii investighează acum presupusa autoapărare a lui Boyd, care a declarat poliției că se temea pentru viața sa și nu știa dacă femeile aveau arme asupra lor. Autoritățile i-au confiscat telefonul și arma, în timp ce un purtător de cuvânt al magazinului Walgreens a spus că Boyd a fost concediat.

×
Subiecte în articol: femeie insarcinata impuscat sua furt