x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident aviatic în Arizona: Şase persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion (VIDEO)

Incident aviatic în Arizona: Şase persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion (VIDEO)

24 Noi 2011   •   06:02
Incident aviatic în Arizona: Şase persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion (VIDEO)

Un avion bimotor de turism s-a prabusit, noaptea trecuta, in Muntii

UPDATE 9:48 - Echipele de interventie care cauta eventuali supravietuitori au gasit cadavrul unui copil. La bordul avionului s-ar fi aflat trei copii, cu varste cuprinse intre cinci si noua ani, au precizat autoritatile.

Superstition din Arizona. Potrivit AFP, la bordul avionului se aflau sase persoane, iar autoritatile spun ca nu exista supravietuitori.

"Ce am vazut era un avion mic", a declarat un martor ocular, Mark Klein, potrivit ABC News Radio. "Avea doar lumini rosii si verzi pe aripa si a intrat in versant. Semana cu un foc de artificii, dupa care s-a auzit o explozie puternica".

"Stim doar ca erau sase persoane la bord. Avand in vedere natura accidentului si ce s-a intamplat, este foarte improbabil ca vreuna sa fi supravietuit", a declarat purtatorul de cuvant al serifului comitatului, Elias Johnson.

Echipe de salvare au reusit sa ajunga in zona muntoasa unde avionul s-a prabusit, in apropiere de Apache Junction. Fragmentele gasite la locul accidentului sugereaza ca aparatul era un bimotor. Detectoarele cu raze infrarosii de la bordul elicopterelor nu au permis identificarea vreunei urme de supravietuitor, a mai spus Johnson.

×