x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident paranormal HALUCINANT. Ce au surprins camerele de supraveghere într-un tribunal din India (VIDEO)

Incident paranormal HALUCINANT. Ce au surprins camerele de supraveghere într-un tribunal din India (VIDEO)

03 Noi 2014   •   14:38
Incident paranormal HALUCINANT. Ce au surprins camerele de supraveghere într-un tribunal din India (VIDEO)

În ultimul an, mai multe evenimente neobişnuite s-au petrecut într-un tribunal din estul New Delhi, India. Mai multe cărţi au dispărut, au fost auzite tot felul de sunete bizare, iar computerele si luminile păreau că se deschid singure, scrie Washington Post.

Intrigaţi de toate aceste incidente ciudate, angajaţii tribunalului au decis să instaleze un sistem de supraveghere video.

Iniţial, oamenii au crezut că cineva fură cărţile. Însă, după ce au urmărit ce au filmat camerele de supraveghere, au văzut că într-adevăr lucruri neobişnuite se întâmplă, cum computerele lor se aprind singure dimineaţa, deşi le-au stins seara, înainte de a pleca.
 
Un avocat susţine însă că nu este nimic paranormal în aceste incidente, ci este vorba pur şi simplu de un virus informatic. Un altul este convins că ceva bizar este la mijloc: "Nu sunt un drogat, sunt avocat. Cred cu certitudine că ceva neobişnuit se întâmplă aici, ceva despre care trebuie vorbit".

Poveştile cu incidente paranormale sunt la ordinea zilei in India, ţara despre care se spune că trăieşte mai multe secole într-unul singur.

Anul trecut, de exemplu, ofiţerii unei secţii de poliţie din centrul ţării au fost terorizaţi de un sprit, iar o şcoală primară a fost închisă după ce un băieţel a spus că a văzut cum o fantomă în formă de ou a ieşit din tablă.

×