x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident șocant la o școală din Jamaica. Zeci de elevi au ajuns la spital după ce au consumat bomboane cu canabis

Incident șocant la o școală din Jamaica. Zeci de elevi au ajuns la spital după ce au consumat bomboane cu canabis

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   15:00
Incident șocant la o școală din Jamaica. Zeci de elevi au ajuns la spital după ce au consumat bomboane cu canabis

Zeci de elevi de la o școală din Jamaica au ajuns de urgență la spital după ce au consumat bomboane cu canabis. Copii au vârste între 7-12 ani.

Situație critică la o școală, după ce zeci de copii au consumat bomboane cu canabis. Minorii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani au ajuns de urgență la spital

Caz șocant într-o școală din Jamaica, după ce zeci de copii au ajuns de urgență la spital, în urma consumului de bomboane cu canabis. Minorii cu vârste cuprinse între 7 și 12 nu au știut ce mănâncă și astfel au ajuns cu stări de vărsături şi halucinaţii pe patul de spital.

Circa 60  de minori au ajuns la camera de gardă cu vărsături și halucinații, iar unii au avut nevoie de perfuzii. Ei nu au știut ce conțin bomboanele.

În urma incidentului, ministrul Educației și Tineretului din această țară, Fayval Williams, a anunțat că niciun copil nu se află în stare critică. 

Deși elevii susțin că nu știau ce conțin bomboanele, pe ambalajul acestora era menționată clar prezența unei substanțe psihoactive prezentă în cânepa indiană și efectele psihoactive și intoxicante ale acesteia.

Autoritățile din Jamaica au transmis un avertisment pentru ca produsul să nu fie comercializat și nici lăsat la îndemâna copiilor, fiind destinat persoanelor cu vârste de peste 21 de ani, potrivit spynews.ro. 

×
Subiecte în articol: jamaica canabis scoala burse elevi