x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INCREDIBIL. Cum şi-a petrecut James Gandolfini, regretatul star din serialul "Clanul Soprano", ultimele ore din viaţă

INCREDIBIL. Cum şi-a petrecut James Gandolfini, regretatul star din serialul "Clanul Soprano", ultimele ore din viaţă

26 Iun 2013   •   10:05
INCREDIBIL. Cum şi-a petrecut James Gandolfini, regretatul star din serialul "Clanul Soprano", ultimele ore din viaţă
Sursa foto: EPA/WARREN TODA

Actorul James Gandolfini, care l-a interpretat pe Tony Soprano în serialul "Clanul Soprano", şi-a petrecut ultima zi din viaţă la Muzeul Vaticanului, admirând galeria cu artefacte egiptene. În mod ironic, obiectul care l-a făcut să petreacă aproape o oră în muzeu a fost Cartea Morţilor, scrie New York Daily News.

Potrivit proaspeţilor însurăţei John şi Priscilla McGlaughlin, Gandolfini s-a uitat la exponate precum o copie după Cartea Egipteană a Morţilor. Manuscrisul conţine diverse incantaţii pe care vechii egipteni obişnuiau să le folosească pentru a le uşura morţilor trecerea către viaţa de apoi.

Gandolfini petrecuse o zi întreagă vizitând capitala Italiei alături de fiul său adolescent, Michael, înainte de a se prăbuşi în camera sa de hotel.

"E ciudat, pentru că soţia mea i-a făcut o poză printr-o vitrină şi el e flancat de sarcofage cu inscripţii din Cartea Morţilor. Nu ni s-a părut nimic deosebit atunci, bineînţeles, dar apoi am revenit din luna de miere şi am aflat că murise", a declarat John McGlaughlin, pentru New York Daily News.

Bărbatul a precizat că actorul părea palid şi transpira abundent, însă nu dădea semne că ar fi fost atât de aproape de moarte.

Trupul neînsufleţit al lui Gandolfini a ajuns în Statele Unite sâmbătă, iar înmormântarea sa e programată pentru joi, la Catedrala Sfântul Ioan cel Divin din Manhattan. Mii de fani îndoliaţi, dar şi colegii actorului din “Clanul Soprano, sunt aşteptaţi la ceremonie.


×