x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INCREDIBIL! Un câine, eutanasiat pentru că nu l-a adoptat nimeni, şi-a revenit MIRACULOS!

INCREDIBIL! Un câine, eutanasiat pentru că nu l-a adoptat nimeni, şi-a revenit MIRACULOS!

06 Oct 2014   •   20:33
INCREDIBIL! Un câine, eutanasiat pentru că nu l-a adoptat nimeni, şi-a revenit MIRACULOS!

Un câine abandonat, gazduit de un adapost din Alamaba (Ozark City), era programat pentru eutanasiere prin injectie letala, pentru ca nu s-a gasit nimeni care sa vrea sa-l ia acasa. Veterinarul si ceilalti membri ai adapostului si-au luat cu greu la revedere de la animal si i-au facut injectia.
Apoi l-au lasat in camera respectiva, sa-si dea ultima suflare, pentru ca efectul solutiei nu este instantaneu in toate cazurile, povesteste veterinarul. Cu toate acestea, catelul se pare ca a avut alte planuri si a doua zi si-a revenit în mod miraculos.

Uimirea lucrătorilor de la adapost a fost maxima, la fel si a veterinarului, cand au gasit cainele sanatos  si bucurandu-se ca-i vede. Veterinarul spune ca n-a mai vazut asa ceva in viata lui si ca este aparent imposibil ca animalul sa supravietuiasca injectiei. Din punctul lui de vedere, cainele trebuia sa fie mort si nu intelege cum e posibil asa ceva. Veterinarul a anuntat si alti doctori, sa vina sa consulte cainele, pentru ca asa ceva nu s-a mai vazut, nu exista nicio explicatie stiintifica. De asemenea, s-au verificat si solutiile folosite pentru eutanasiere si totul era in regula.

Continuarea articolului, AICI


×