x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

13 Iul 2006   •   00:00
STUDIU - Cei mai fericiti dintre pamanteni Un clasament publicat la Londra intitulat "Planeta fericita" releva ca din cele 178 de state studiate de experti tarile cu cei mai fericiti cetateni sunt Republica Vanuatu si Cuba. State bine dezvoltate economic, precum SUA, Franta sau Marea Britanie, se afla pe locuri codase. In top, Romania se claseaza pe locul 110, iar Bulgaria - pe 114.

TRANSNISTRIA - Au fixat data pentru referendum Sovietul suprem al Republicii separatiste Transnistria a hotarat ca la 17 septembrie sa se organizeze referendumul pentru independenta teritoriului. Decizia a fost luata in unanimitate de membrii Adunarii. Se doreste legitimarea separarii de Moldova si o "alipire libera" la Rusia, conform textului ce va fi prezentat alegatorilor.

SUA - Panica la metroul din Chicago Sute de persoane au fost evacuate marti la Chicago, dupa ce o garnitura de metrou a deraiat intr-un tunel, la o ora de varf, luand foc, transmite AFP. Peste 50 de persoane au primit ingrijiri medicale la spital, dupa ce au suferit intoxicatii cu fum.

×
Subiecte în articol: externe