x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

15 Mai 2006   •   00:00
BLESTEM? Necazurile se tin lant de familia Kennedy. Avionul care il transporta pe senatorul Edward M. Kennedy, fratele fostului presedinte asasinat, a fost lovit sambata de un fulger, dar nimeni nu a fost ranit. In urma cu zece zile, fiul lui Edward a suferit un accident de masina. Potrivit politiei, Patrick era beat crita cand a intrat cu masina intr-o bariera de securitate.

SUSPECTI TERO. Publicatia britanica The Observer noteaza ca in Marea Britanie a crescut alarmant numarul suspectilor de terorism. Serviciile secrete interne au sub supraveghere circa 1.200 de persoane, cu aproximativ 50% mai mult decat inainte de atacurile de la 7 iulie din Londra.

RECORD DE IMIGRANTI. Rusia este a doua tara din lume, dupa Statele Unite, cu cei mai multi imigranti. Cifrele oficiale difera de cele neoficiale. ITAR-TASS anunta ca cifra este de 20 de milioane, intre care jumatate din imigranti lucreaza in Rusia ilegal.

FECIOARA DE LA FATIMA. Aproximativ 400.000 de credinciosi s-au adunat sambata la Fatima pentru a marca prima aparitie a Fecioarei Maria, in 1917. Catolici din toate colturile lumii au venit in acest orasel din centrul Portugaliei. Evenimentul de anul acesta coincide cu marcarea a 25 de ani de la o tentativa de asasinat impotriva fostului Suveran Pontif.

×
Subiecte în articol: externe