x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Maria Toader    |    03 Apr 2006   •   00:00
DUELUL DURILOR. Principalii candidati in alegerile legislative din Italia, actualul premier, Silvio Berlusconi, si fostul presedinte al Comisiei Europene, Romano Prodi, se vor confrunta astazi intr-un ultim duel televizat, in care discutia se va concentra pe impozitare.

INLOCUIT IN IRAK. Iordanianul Abu Musab al-Zarqawi, seful Al-Qaeda in Irak, a fost inlocuit de la conducerea politica a insurectiei, activitatea sa urmand sa se limiteze la operatiunile militare, "din cauza mai multor greseli care au creat o imagine negativa rezistentei", potrivit unui apropiat al lui Osama ben Laden.

IRANUL, IN SECRET. Oficialii britanici discuta azi, in secret, despre eventualitatea unui atac impotriva Iranului si consecintele acestuia, dezvaluie Sunday Telegraph. "Oficialii din cadrul Ministerului Apararii vor sa stie cum vor fi afectate interesele britanice in Irak si Afganistan", a declarat o sursa din Ministerul de Externe. PE FARAS. Mai mult de jumatate dintre britanici vor ca premierul Tony Blair sa demisioneze imediat sau cel putin in anul care urmeaza, releva un sondaj al cotidianului britanic News of the World. Doar 13% dintre chestionati vor ca Blair sa ramana in functie.

×
Subiecte în articol: externe