x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

30 Mar 2006   •   00:00
RAPIRE REGIZATA. Rapirea ziaristelor Florence Aubenas si Giuliana Sgrena a fost comandata de un imam sunnit, responsabil si pentru ambuscada in care a murit agentul italian Nicola Calipari, scrie cotidianul italian Corriere della Sera. Dezvaluirile au fost facute de Mustafa Mohammed Salman, capturat anul trecut in Irak si acuzat de implicare in rapirea britanicei Margaret Hassan, executata in noiembrie 2004 la Bagdad. (Ana Ilie)

BLESTEM IMAGINAR. Televiziunea Al-Fayhaa a dat publicitatii un asa-zis interviu telefonic cu fostul dictator irakian Saddam Hussein. El a spus ca l-ar face fericit daca "Irakul se face praf si pulbere, pentru ca Irakul nu valoreaza doi bani fara Saddam Hussein". (Ana Ilie)

EXTRADAT. Fostul presedinte liberian Charles Taylor a fost expulzat ieri din Nigeria. Misiunea ONU din Liberia s-a declarat pregatita sa il transfere la Freetown, unde va fi predat Tribunalului Special pentru Sierra Leone. Fostul dictator, in varsta de 58 de ani, era in exil in Nigeria din 2003 si este inculpat pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii.

×
Subiecte în articol: externe