x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

22 Mar 2006   •   00:00
FICATI LA LIBER. Japonezii instariti cumpara organe de la prizonierii chinezi executati, scrie cotidianul britanic The Independent. Un rinichi costa in jur de 57.000 de dolari, iar un ficat - 154.000 de dolari.

BAZE. Statele Unite au notificat Islanda in legatura cu planurile americane de retragere, pana la sfarsitul lunii septembrie, a celor aproximativ 2.800 de militari americani stationati la baza aeriana Keflavik. Intr-un comunicat al Departamentului american de Stat se precizeaza ca, in acelasi interval, SUA vor elibera si un depozit militar din Luxemburg, economisind 24,8 milioane de dolari.

AVERTIZARE. Ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat ieri ca, "inca o data, electoratului belarus nu i s-a acordat sansa unor alegeri cu adevarat libere si transparente". Ungureanu a tinut sa exprime pozitia Consiliului Europei, unde Romania detine presedintia Consiliului de Ministri, in chestiunea alegerilor contestate din Belarus. Diplomatul a cerut autoritatilor de la Minsk sa se abtina de la reprimarea violenta a manifestatiilor Opozitiei, pentru a nu atrage izolarea tarii. (Ana Ilie)

×
Subiecte în articol: externe