x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

04 Oct 2005   •   00:00
TRAGEDIE. 21 de persoane au murit in urma scufundarii, duminica, a unei ambarcatiuni de agrement pe Lacul George din statul New York, au anuntat autoritatile locale. Conform presei locale, la bordul ambarcatiunii "Ethan Allen" se aflau 48 de turisti in varsta, cea mai mare parte a lor canadieni. "Ethan Allen" efectua o croaziera cu durata de o ora in jurul malurilor Lacului George din nordul statului New York. Conform martorilor, ambarcatiunea s-a rasturnat din cauza siajului lasat de un vas mai puternic.

CASATORIE. Duminica, singura fiica a Iuliei Timosenko s-a casatorit cu mare fast, la o biserica din Kiev, cu un cantaret britanic de rock, in prezenta mamei sale si a unui mare numar de jurnalisti. Ceremonia de nunta a lui Sean Carr, in varsta de 36 de ani, cu Evghenia, in varsta de 25 de ani, s-a desfasurat la Manastirea ortodoxa Vydoubitsky, ridicata in secolul al XI-lea. Presedintele Viktor Iuscenko le-a trimis un cadou celor doi tineri si i-a felicitat, transmitand totodata salutari si Iuliei Timosenko, fost prim-ministru.

TINTE VII. Un director general din Ministerul irakian al Administratiei Publice a fost asasinat de necunoscuti in plin centrul Bagdadului. In acelasi timp, fratele ministrului irakian de Interne a fost rapit de persoane neidentificate, iar fiul unui secretar de stat din acelasi minister a disparut in conditii similare.

×
Subiecte în articol: externe