x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

27 Noi 2006   •   00:00
BOLNAV. Silvio Berlusconi a cazut de pe podiumul de pe care tinea un discurs in Toscana, in nordul tarii. Fostul premier, acum in varsta de 70 de ani, a fost sprijinit imediat de cele doua garzi de corp care il insotesc peste tot. De cand a pierdut alegerile, Berlusconi este liderul opozitiei de dreapta, insa analistii sunt sceptici cu privire la sansele acestuia de a reveni vreodata in functia de premier.

TESTE. Akira Makino, un doctor japonez care a lucrat pe o nava de razboi in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a recunoscut ca a ordonat experimente medicale pe prizonierii filipinezi. El a recunoscut ca a realizat diferite operatii, printre care numeroase amputari, in special pe copii si femei. Pana acum se stia ca armata imperiala japoneza realizase experimente medicale, dar pe prizonierii chinezi capturati in Manciuria.

CIURUIT. O persoana neinarmata, aflata in ziua nuntii, a fost ucisa de politia new-yorkeza pe cand se afla intr-o masina in fata unui club de strip-tease. Politia a tras aproximativ 50 de focuri de arma in masina americanului, dupa ce in prealabil acesta a lovit o masina a politiei nemarcata cu insemnele oficiale. Clubul era supravegheat de fortele de ordine, datorita numeroaselor cazuri de conflicte armate la aceasta locatie. (G.D.R.)

×
Subiecte în articol: externe