x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

22 Noi 2006   •   00:00
DEMOCRATIE. Romania se afla abia pe locul 50 intr-un clasament al indicilor de democratie realizat de Economist Intelligence Unit, divizia de informatii de afaceri a revistei The Economist. Romania face parte din grupul statelor care prezinta "puncte slabe", alaturi de Panama, Jamaica, Trinidad-Tobago, Cipru, Ungaria, Bulgaria, Croatia si Lituania.

ELIMINAT. Ministrul libanez al Industriilor, Pierre Gemayel (foto), a fost victima unui atentat comis in apropiere de Beirut de catre persoane necunoscute, transmite AFP. Initial, agentia a relatat ca Gemayel a fost doar ranit de focurile de arma trase asupra convoiului din care facea parte si masina sa. Ulterior, surse din serviciile de securitate au anuntat ca victima a decedat. Gemayel era unul dintre ministrii cu orientare antisiriana declarata.

ATACURI. Ziarele germane incep si ele ofensiva impotriva imigrantilor romani dupa aderare. Este vorba de publicatii respectabile, precum Frankfurter Allgemeine Zeitung, care informa, ieri, ca bande romane controleaza cartierele prostitutiei din Spania, informeaza Mediafax, citand sursa germana. In articol se mai arata ca membrii organizatiilor criminale care controleaza retelele de prostitutie sunt deseori fosti agenti ai Securitatii, ceea ce ii face dificil de arestat.

×
Subiecte în articol: externe