x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

21 Noi 2006   •   00:00
ATENTATE. Dupa ce ieri-dimineata a luat cu asalt o scoala germana din orasul Emsdetten, un atacator neidentificat cu explozibili asupra lui s-a sinucis dupa ce reusise sa raneasca usor un numar de persoane, elevi si profesori. Tot ieri, oficialitatile germane au anuntat ca au arestat sase suspecti de terorism, care ar fi pus la cale un atentat cu bomba intr-un avion de pasageri pe perioada verii.

LIBER. Ciprul planuieste sa-si deschida piata muncii pentru muncitorii romani si bulgari, dupa aderarea acestor state la UE, la 1 ianuarie 2007, a anuntat ministrul Muncii. Vor continua retinerile, arestarile si expulzarile cetatenilor romani sau bulgari care vor fi gasiti pe teritoriul insulei lucrand ilegal.

PLANURILE. "Mergeti in forta", "Ramaneti pe termen lung" sau "Intoarcerea acasa" sunt cele trei variante pe care un raport intern al Pentagonului le-a pus in fata sefului Statului major al armatelor americane. Cele trei variante inseamna, dupa cum precizeaza Washington Post, trimiterea de trupe suplimentare, micsorarea efectivelor, dar mentinerea constanta a prezentei militare americane in Irak sau pur si simplu bagajele si acasa. (Delia Zahareanu)

×
Subiecte în articol: externe