x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

15 Noi 2006   •   00:00
IN SECRET. Un studiu confidential realizat de NATO arata ca Rusia ar putea incerca sa infiinteze un cartel in domeniul gazelor naturale, alaturi de Algeria, Qatar, Libia, statele din Asia Centrala si Iranul, pentru a-si consolida influenta in Europa, scrie Financial Times.

CADOU. Ieri, cand Printul Charles a implinit 58 de ani, Ministerul Apararii de la Londra l-a avansat in gradul de amiral in marina britanica, general in armata terestra si maresal-sef in fortele aeriene. Printul a avut o scurta cariera militara care s-a incheiat acum 30 de ani.

RAPIRE. Peste 100 de civili au fost rapiti ieri dintr-o anexa a Ministerului irakian pentru Invatamant Superior. Persoane inarmate, purtand uniforme ale fortelor de comando ale Politiei irakiene, au rapit doar barbati, a declarat ieri o purtatoare de cuvant a ministerului.

USOR EXTINS. Portofoliul european al lui Leonard Orban va contine nu doar multilingvismul, ci si dialogul intre culturi, a spus ieri presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso. El a raspuns astfel solicitarii socialistilor europeni ca domeniul lui Orban sa fie mai consistent.

IN PERICOL. O fetita de 11 ani, de origine romana, a fost la un pas de a fi rapita in orasul belgian Liége, unde doua micute au fost ucise in iunie. Un barbat a incercat sa o duca in masina sa, amenintand-o cu un cutit, dar un martor a intervenit si a reusit sa dejoace planul rapitorului.

×
Subiecte în articol: externe