x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info externe 24 iulie 2007

Info externe 24 iulie 2007

24 Iul 2007   •   00:00

LONDRA. Companiile de asigurări din Marea Britanie vor primi solicitări pentru acordarea unor despăgubiri de peste două miliarde de lire sterline, după inundaţiile produse in ultimele zile in centrul, nordul şi sudul Angliei, transmite Mediafax.

BARCELONA. O pană de curent care s-a produs ieri la Barcelona, cel de-al doilea oraşÂ ca mărime din Spania, a determinat oprirea semafoarelor, a metroului şi intreruperea curentului electric in spitale, după ce două incendii au distrus un transformator şi o altă instalaţie electrică a companiei Endesa, potrivit Mediafax.

TRIPOLI. Autorităţile libiene şi cei doi emisari francezi, Claude Guéant şi Cecilia Sarkozy, au reluat ieri-dimineaţă negocierile privind soarta infirmierelor bulgare, alături de comisarul european pentru Relaţii Externe, Benita Ferrero-Waldner. Principalul obstacol este plata despăgubirilor acordate rudelor copiilor contaminaţi cu virusul HIV.

DUBLIN. O familie de rromi care trăieşte intr-o tabără improvizată de lăngă o autostradă aglomerată din nordul Dublinului vrea să intenteze proces pentru a anula ordinul de deportare in Romănia. Este vorba despre 86 de imigranţi cărora poliţiştii le-au dat acte de deportare săptămăna trecută.
O parte din rromi vrea să obţină un ordin cu ajutorul căruia să beneficieze de cazare de urgenţă pentru unii copii din tabără.

×
Subiecte în articol: externe