x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ISTERIE pe reţelele de socializare. Vezi CEL MAI INTERESANT paragraf de deschidere de pe WIKIPEDIA!

ISTERIE pe reţelele de socializare. Vezi CEL MAI INTERESANT paragraf de deschidere de pe WIKIPEDIA!

18 Iul 2013   •   11:28
ISTERIE pe reţelele de socializare. Vezi CEL MAI  INTERESANT paragraf de deschidere de pe WIKIPEDIA!
Sursa foto: wikimedia.org

Paragraful cu care debutează pagina de Wikipedia a lui Sir Adrian Paul Ghislain Cutie de Wiart, ofiţer în armata britanică, care a servit în cele două Războaie Mondiale, a provocat isterie pe reţelele de socializare, mulţi utilizatori fiind de părere că este cea mai interesantă deschidere de pagină a enciclopediei online, relatează Daily Mail.

Pagina ofiţerului pe Wikipedia începe aşa: "Sir Adrian Paul Ghislain Cutie de Wiart (1880 – 1963) a fost ofiţer în armata britanică şi avea origini belgiene şi irlandeze. El a servit în Primul şi Al Doilea Răboi Mondial, a fost împușcat în față, cap, stomac, glezna, picior, șold, și ureche, a supraviețuit unui accident de avion, a evadat dintr-un lagăr şi şi-a retezat du dinţii propriile degete după ce medicul a refuzat să le amputeze. Mai târziu, Adrian Paul a scris: Sincer, m-am simţit bine în război!, descriind stagiul său din Primul Război Mondial".

Primele informaţii despre ofiţerul Adrian Paul Ghislain Cutie de Wiart au fost publicate online în noiembrie, anul trecut.

Citeşte aici mai multe informaţii despre viaţa ofiţerului Adrian Paul Ghislain Cutie de Wiart

×