x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Italia. 4 români, implicaţi într-un tragic accident! 2 morţi şi 2 răniţi

Italia. 4 români, implicaţi într-un tragic accident! 2 morţi şi 2 răniţi

04 Sep 2015   •   17:19
Italia. 4 români, implicaţi într-un tragic accident! 2 morţi şi 2 răniţi
Sursa foto: FOTO: gazetaromaneasca.com

Doi români au murit, la sfârştiul lunii august, într-un tragic accident la Villa Literno (Caserta), în Italia.

Valentin Alexandru Fandarac, în vârstă de 27 de ani, şi Ştefan Iulian Răducanu, în vârstă de 23 de ani, mergeau cu un autoturism marca Alfa Romeo pe drumul provincial 131 Trentola-Ischitella, în provincia Caserta, iar în jurul orei 04.00 s-au răsturnat de mai multe ori, înainte de a se opri într-un canal de scurgere, potrivit gazetaromaneasca.com.

Maşina era condusă de Valentin Alexandru Fandarac, iar prima concluzie a carabinierilor a fost că viteza excesivă a stat la cauza accidentului, mai ales că la faţa locului nu au fost găsite urme de frânare şi era o porţiune de drum drept.

Ştefan Iulian Răducanu, pasagerul din dreapta, era bucătar la un restaurant din Aversa şi alături de prietenul său şi alte două fete, tot de origine română, intenţionau să petreacă ziua de o duminică (30 august - n.r.) pe litoral.

Cele două fete rănite, care stăteau în spate, sunt Rosica Manea, în vârstă de 30 de ani, a fost internată la spitalul din Aversa, cu leziuni grave la plămâni, şi Gheorghița Tudor, 27 de ani, care a suferit fracturi la câteva vertebre și e internată la clinica Pineta Grande din Castel Volturno.

Pentru extragerea corpurilor victimelor dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenția pompierilor.

×
Subiecte în articol: accident italia romani alfa romeo