x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf ca-n filmele cu proşti: Cum şi-a recuperat un manager canapelele, după ce hoţii le-au furat şi băgat în furgonetă

Jaf ca-n filmele cu proşti: Cum şi-a recuperat un manager canapelele, după ce hoţii le-au furat şi băgat în furgonetă

03 Oct 2012   •   09:42
Jaf ca-n filmele cu proşti: Cum şi-a recuperat un manager canapelele, după ce hoţii le-au furat şi băgat în furgonetă

Scene inedite surprinse de camerele de supraveghere în parcarea unui depozit de mobilă, în Marea Britanie. Doi hoți au parcat o dubiţă lângă magazin și au furat în cea mai mare viteză două canapele, scrie Daily Mail. Ce a urmat mai poate fi văzut în comediile cu Benny Hill.

Hoţii au sustras cele două canapele, destul de ieftine după cum spune patronul magazinului de mobilă, şi, după ce le-au aruncat în furgoneta parcată strategic, au uitat să mai închidă și ușile.

Managerul magazinului poate fi văzut cum ajunge la dubiţă şi cum dă jos din maşină cele două piese de mobilier chiar înainte ca aceasta să demareze în trombă.

Patronul a anunțat că managerul său, care a reușit performanța de a fi mai iute chiar decât hoții, va fi răsplătit cu un bonus special.

"Vrem ca aceşti hoţi să fie prinşi pentru că magazinul nostru este acum o ţintă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi ne-am şi recuperat marfa, însă nu pot să nu mă gândesc că acest incident putea avea un alt fel de final, mai puţin fericit", a spus proprietarul magazinului de mobilă.

Hoţii au uitat furgoneta deschisă după ce încărcaseră canapelele furate


×
Subiecte în articol: jaf hoti magazin canapele furt