x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jurnalişti BBC, ameninţaţi cu arma după ce au încercat să se strecoare în Area 51, acolo unde americanii ar face experimente pe extratereştri

Jurnalişti BBC, ameninţaţi cu arma după ce au încercat să se strecoare în Area 51, acolo unde americanii ar face experimente pe extratereştri

11 Oct 2012   •   15:57
Jurnalişti BBC, ameninţaţi cu arma după ce au încercat să se strecoare în Area 51, acolo unde americanii ar face experimente pe extratereştri

O echipă de filmare a BBC News a fost reţinută de forţele de securitate în zona bazei militare secrete Area 51, acolo unde, în 1947, s-ar fi prăbuşit o navă extraterestră.

Actorul de comedie irlandez Andrew Maxwell şi expertul în fenomene extratereste Darren Perks s-au strecurat în misterioasa bază militară, fiind prinşi de agenţii FBI, scrie Daily Mail. Timp de trei ore, Maxwell şi Perks au stat întinşi la pământ, ameninţaţi cu arma până ce s-au făcut verificările.

Echipa BBC, formată din 12 persoane, investiga Zona 51, acolo unde se bănuieşte că militarii americani ar ascunde trupurile extratereştrilor şi rămăşiţele OZN-ului care s-a prăbuşit în 1947.

În momentul în care au trecut graniţa, ofiţerii militari i-au arestat, le-au confiscat telefoanele, portofelele şi actele.

"În principiu, trebuia să facem un tur prin California, Arizona şi Nevada, alături de Andrew Maxwell  şi alte patru persoane interesate de fenomenul OZN. Am mers iniţial în Zona 51 pentru că are legătură cu fenomenul extraterestru. În plus, vroiam să privim cerul, pe timp de noapte, să vedem dacă observăm ceva ciudat", a povestit un jurnalist BBC.

În urmă cu 65 de ani, Roswell Daily Record a publicat o stire de presa trasnet, conform careia oficialii militari locali din orasul Roswell au capturat o farfurie zburatoare pe terenul unei ferme din apropierea orasului. Dupa nici 24 de ore, autoritatile militare au dat presei un comunicat oficial in care precizau ca "discul zburator" observat de martori era de fapt un balon meteorologic. In mod ciudat, presa si opinia publica au acceptat aceasta varianta fara sa mai ridice vreun semn de intrebare.





×