x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber riscă să fie EXPULZAT din SUA. "Reprezintă o ameninţare la adresa americanilor!"

Justin Bieber riscă să fie EXPULZAT din SUA. "Reprezintă o ameninţare la adresa americanilor!"

30 Ian 2014   •   10:36
Justin Bieber riscă să fie EXPULZAT din SUA. "Reprezintă o ameninţare la adresa americanilor!"

Justin Bieber riscă să se transforme în inamicul public numărul 1 în SUA, după ce în doar şase zile de la lansare, o petiţie care solicită expulzarea sa din Statele Unite a adunat peste 100.000 de semnături, scrie starpulse.com, citat de Agerpres.

Autorităţile de la Washington ar putea să-i revoce cartea verde starului în vârstă de 19 ani, care este originar din Ontario, Canada, în urma campaniei oficiale We The People demarate împotriva lui. Conform legilor în vigoare, autorităţile americane trebuie să se pronunţe în termen de 30 de zile cu privire la o astfel de petiţie, odată ce adună cel puţin 100.000 de semnături.

Această campanie a fost demarată în urma arestării lui Bieber de săptămâna trecută, la Miami, când a fost prins participând la curse ilegale de maşini, în stare de ebrietate şi fără un permis auto valabil. Mai mult decât atât, tânărul a încercat să le opună rezistenţă poliţiştilor care l-au arestat.

"Noi, poporul american (...) dorim ca periculosul, distrugătorul şi consumatorul de droguri Justin Bieber să fie deportat şi să i se retragă cartea verde (...) Nu numai că reprezintă o ameninţare la adresa americanilor, dar exercită şi o influenţă nefastă asupra tineretului american. Noi, poporul, dorim excluderea lui Justin Bieber din societatea noastră", conform textului petiţiei.

Între timp, în afara problemelor cu legea pe care le are la Miami, Justin ar putea fi pus sub acuzare şi la Los Angeles pentru că a provocat pagube de 20.000 de dolari proprietăţii unui vecin pe care l-a bombardat cu ouă. Poliţiştii din Los Angeles au anunţat că au înaintat dovezile adunate în acest caz unei instanţe care se va pronunţa cu privire la punerea lui Bieber sub acuzare.

×