x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber vrea să-şi spele imaginea. Ce a făcut cântăreţul pentru două fane, într-un magazin din New York

Justin Bieber vrea să-şi spele imaginea. Ce a făcut cântăreţul pentru două fane, într-un magazin din New York

05 Feb 2014   •   10:56
Justin Bieber vrea să-şi spele imaginea. Ce a făcut cântăreţul pentru două fane, într-un magazin din New York
Sursa foto: Facebook

Cu o imagine serios şifonată de ultimul şir de scandaluri în care este implicat, Justin Bieber, 'copilul problemă' al muzici pop, a trecut la strategii de imagine simple dar eficiente, surprinzând doi tineri fani cărora le-a făcut cadou telefoane mobile iPhone, la sfârşitul săptămânii trecute, pe când se afla într-un magazin Apple din New York, conform starpulse.com, citat de Agerpres.

Cei doi fani prezentaţi de sursa citată drept Lalita Selochan şi o prietenă, şi-au petrecut mai multe ore în frig, în faţa hotelului din Manhattan unde era cazat solistul, pentru a-l vedea. Cele două au încercat şi să-l contacteze pe Bieber pe Twitter, dar fără succes. În cele din urmă, învinse de frig, tinerele au intrat într-un magazin Apple din apropiere pentru a se încălzi.

Bieber, care întâmplător a intrat în acelaşi magazin Apple, le-a observat în timp ce urmăreau noul său videoclip, la piesa "Confident" şi, simţindu-se generos, le-a făcut cadou două telefoane iPhone 5C.

Lalita Selochan a povestit întâlnirea cu Bieber pe Twitter. 'Noi ne uitam la videoclip, când am simţit o bătaie pe umăr şi am auzit cuvintele: Văd că vă interesează noul videoclip. M-am întos şi l-am văzut pe JUSTIN BIEBER chiar în faţa mea... Le-a spus băieţilor care lucrau acolo că vrea un telefon roz pentru mine, unul verde pentru prietena mea şi că el vrea unul galben (...) I-am spus că indiferent ce zvonuri stupide vor mai apărea în presă despre el, eu voi fi mereu de partea lui. El ne-a spus că ne iubeşte şi apoi a urcat la etaj împreună cu gărzile de corp. Este un tip dulce, atent şi cu simţul umorului'.

Ştirea despre generozitatea lui Bieber a apărut în aceeaşi zi cu informaţia că starul de origine canadiană va apărea în instanţă în luna martie pentru a răspunde acuzaţiilor de conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, opunere de rezistenţă la arestare şi conducere fără un permis auto valabil, după incidentul în care a fost prins participând la o cursă ilegală de maşini, noaptea, la Miami (Florida). Solistul a pledat nevinovat la toate aceste acuzaţii.

×