x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kate Middleton, mesaj despre starea ei și chiomioterapie

Kate Middleton, mesaj despre starea ei și chiomioterapie

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2024   •   20:51
Kate Middleton, mesaj despre starea ei și chiomioterapie
Sursa foto: Hepta

„Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii”, arată prințesa de Wales într-un mesaj publicat vineri seară. Ea spune că tratamentul va mai dura câteva luni, iar acum are zile bune și zile rele.

„Am fost uimită de toate mesajele de susținere și încurajare din ultimele două luni. Pentru mine și pentru William a contat enorm și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai dificile. Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maxim de starea de bine. Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a scris pe Instagram soția moștenitorului coroanei britanice.

Prințesa a adăugat că așteaptă cu nerăbdare să participe cu familia la Parada de Ziua Regelui din acest weekend și speră să se alăture câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știe că nu este încă în afara pericolului: „Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care v-ați împărtășit cu curaj poveștile cu mine”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: kate middleton mesaj chiomioterapie stare