x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton

Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   20:15
Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton

Palatul Kensington împărtășește informații actualizate despre Kate Middleton, în timp ce zvonurile se agită în legătură cu starea ei de sănătate. Kate nu a mai fost văzută în public de când a suferit o intervenție chirurgicală la mijlocul lunii ianuarie.

Kate, prințesa de Wales, "se simte bine", în timp ce continuă să se recupereze după o operație abdominală, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Purtătorul de cuvânt a respins recentele speculații de pe rețelele de socializare cu privire la starea de sănătate a lui Kate, declarând joi, pentru ABC News: "Palatul Kensington a precizat clar în ianuarie calendarul de recuperare a prințesei și vom furniza doar actualizări semnificative. Această direcție rămâne valabilă".

Ultima actualizare importantă pe care palatul a furnizat-o despre Kate a venit pe 29 ianuarie, când prințesa s-a întors acasă la Windsor după o ședere de aproape două săptămâni în spital. A suferit ceea ce palatul a descris ca fiind o "operație abdominală planificată" la mijlocul lunii ianuarie.

Lipsa actualizărilor privind starea de sănătate a lui Kate, combinată cu absența ei din viața publică, precum și cu faptul că soțul ei, prințul William, a lipsit recent de la un angajament regal din cauza unei "probleme personale", au dus la speculații galopante cu privire la starea de sănătate a lui Kate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: kate middleton stare