x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Le-a găsit într-o criptă. Erau peste tot!" Descoperire ŞOCANTĂ făcută de poliţişti în casa unui austriac (VIDEO)

"Le-a găsit într-o criptă. Erau peste tot!" Descoperire ŞOCANTĂ făcută de poliţişti în casa unui austriac (VIDEO)

19 Iul 2013   •   10:07
"Le-a găsit într-o criptă. Erau peste tot!" Descoperire ŞOCANTĂ făcută de poliţişti în casa unui austriac (VIDEO)

Un austriac a fost arestat după ce în locuinţa acestuia s-au descoperit o serie de lucruri macabre pe care acesta urma să le vândă. Astfel, în casa acestuia au fost găsit 56 de cranii umane şi 55 de oase pe care bărbatul încerca să le vândă, după ce le-a descoperit într-o criptă.

Cu toate că Gert Dieter Imre, austriacul de 47 de ani, a declarat că vrea să păstreze craniile în muzeul său privat, s-a descoperit că el a încercat să comercializeze mai multe oase într-o piaţă locală, potrivit The Sun.

Bărbatul a făcut rost de rămăşiţele umane a 56 de omeni după ce a restaurat cripta unei biserici, descoperind osemintele în interiorul.

"Peste 20 de ani nu ai mai fi descoperit nimic acolo jos. Am vrut să ofer acestor rămăşiţe un loc demn în muzeul meu privat. Este o ruşine cum a tratat biserica morţii", a declarat bărbatul indignat de acuzaţiile care i se aduc.

Autorităţile nu sunt de acord cu explicaţia dată de bărbatul excentric, declarând că a fost surprins în timp ce încerca să vândă mai multe schelete în piaţă.

"El a încercat să vândă trei cranii şi două oase mari", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Wolfgang Brachkoenig.

×