x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri electorale cu Igor Dodon: „Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii”

Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri electorale cu Igor Dodon: „Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii”

09 Noi 2020   •   14:30
Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri electorale cu Igor Dodon: „Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii”
Sursa foto: Hepta

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, Maia Sandu, a anunțat că nu va mai participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon, candidatul susținut de Partidul Socialiștilor, potrivit Radio Chișinău.

Anterior, aceasta a declarat că va participa la o singură dezbatere, pe teren neutru, și echipele celor doi au și discutat referitor la organizarea acesteia. Maia Sandu a declarat astăzi, în cadrul unui briefing, că Igor Dodon ”toarnă minciuni”, amenință primari și funcționari publici, învrăjbește societatea și seamănă ură.

„Cu asemenea personaj nu avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii – despre actele de corupție, schemele în care este implicat, trădarea de țară și vestitul ”kuliok”. După alegeri voi cere insistent ca să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a declarat Maia Sandu.

×