x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mama cântăreţei Whitney Houston: Ştiu că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Nu mă învinovăţesc

Mama cântăreţei Whitney Houston: Ştiu că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Nu mă învinovăţesc

01 Apr 2012   •   13:03
Mama cântăreţei Whitney Houston: Ştiu că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Nu mă învinovăţesc

Cissy Houston, mama cantaretei Whitney Houston, a acordat primul interviu dupa moartea fiicei ei si a marturisit ca este foarte mandra de Whitney si ca a facut tot ce a putut pentru ea, scrie Yahoo News.

Mama cantaretei a spus despre fiica ei ca "a fost o persoana minunata", care "a facut foarte multe lucruri in putinul timp pe care l-a avut".

"Stiu ca am facut tot ce mi-a stat in putinta. Nu ma invinovatesc. Stiu ca am facut tot ce am putut din toate punctele de vedere. Copiii mei sunt viata mea. Ea era foarte speciala pentru mine. Era singura mea fiica si era una buna. Avea grija de intreaga familie", a mai spus Cissy Houston.

Whtiney Houston a fost gasita fara suflare la 11 februarie, intr-o camera de hotel din Beverly Hills, inecata in cada. Cocaina, precum si probleme cardiace au contribuit la moartea prin inec a vedetei in varsta de 48 de ani, au mentionat medicii legistii intr-un comunicat. Celebra cantareata era cunoscuta pentru dependenta sa de droguri si alcool.

×