x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marea Britanie: Donațiile ciudate de Crăciun descoperite de organizațiile de caritate

Marea Britanie: Donațiile ciudate de Crăciun descoperite de organizațiile de caritate

23 Dec 2021   •   10:40
Marea Britanie: Donațiile ciudate de Crăciun descoperite de organizațiile de caritate

Dinți falși, un scorpion în formaldehidă și o unealtă de castrare a mieilor au fost printre cele mai ciudate obiecte aruncate în cutiile de donații ale unei organizații de caritate în acest an, relatează BBC.

Organizația Barnardo's a dezvăluit o listă de obiecte bizare lăsate de donatori la unele dintre cele 620 de puncte de colectare din Marea Britanie, în cadrul unui apel adresat oamenilor de a oferi cadouri de Crăciun nedorite.

O felie de pizza și cordonul ombilical al unui bebeluș figurează, de asemenea, pe listă.

Personalul din Rotherham, South Yorkshire, a rămas cu gura căscată când a primit un vas care conținea nouă molari umani și o pungă de haine pentru copii care conținea cordonul ombilical uscat și o clemă de buric. Iar voluntarii din Catterick, North Yorkshire, au fost surprinși de descoperirea unei felii de pizza în haina unui bărbat.

Un set de dinți falși a fost, de asemenea, găsit în interiorul unei genți donate în Glasgow.

Scorpionul conservat a fost donat între timp unei universități locale din Scoția de către angajații din St Andrews.

Alte domații bizare sunt o pungă de mușchi - Worksop, Nottinghamshire, o "unealtă de curățat fundul" - Gravesend, Kent, dinți falși - Glasgow, o unealtă de castrare a mieilor - Kendal, Cumbria, molari umani - Rotherham, South Yorkshire, mai multe bucăți de morcovi - Wolverhampton, West Midlands, o sticlă pentru urină - Lincoln, o perie de toaletă folosită - Conwy, Țara Galilor și tablete de Viagra - Rotherham, South Yorkshire.

Un magazin din Londra a primit un set de patru portrete ale unor personalități istorice în rame asortate - înfățișându-i pe dictatorul fascist italian Benito Mussolini, liderul comunist chinez Mao Zedong, Vlad Țepeș - cunoscut și sub numele de Dracula - și fostul prim-ministru Margaret Thatcher.

Nu este prima dată când Barnardo's primește obiecte neobișnuite. Printre livrările anterioare ciudate se numără o pasăre moartă în Glasgow și o cușcă de hamster care încă mai conținea fostul său ocupant decedat în Warrington, Cheshire.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Crăciun