x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii americani, îngrijoraţi: O modă bizară şi periculoasă face din ce în ce mai mulţi adepţi

Medicii americani, îngrijoraţi: O modă bizară şi periculoasă face din ce în ce mai mulţi adepţi

19 Ian 2015   •   16:08
Medicii americani, îngrijoraţi: O modă bizară şi periculoasă face din ce în ce mai mulţi adepţi
Sursa foto: Facebook

Cabinetele de tatuaj din Statele Unite primesc în prezent cereri tot mai ciudate. Printre ele, tatuarea ochiului, mai precis a scleroticii, modă bizară şi periculoasă inspirată din aspectul unui infractor american, mai degrabă înspăimântător, relatează 7sur7.be, citat de Agerpres.

Jason Barnum a fost condamnat la începutul lunii ianuarie la 22 de ani de închisoare pentru tentativă de omor şi jafuri comise în Alaska. Dosarul aparent banal a reţinut atenţia presei din cauza aspectului ciudat al acuzatului, care are faţa acoperită cu tatuaje, iar ochiul drept înnegrit. Aceste elemente au influenţat probabil şi verdictul juraţilor. 'Tatuajele sunt dovada că s-a decis de multă vreme să fie agresiv faţă de oameni', a declarat un şef al poliţiei.

Oricât de ciudat ar părea, ochiul tatuat al lui Barnum face adepţi.

Operaţiunea constă în injectarea de pigmenţi în globul ocular, riscul fiind o apropiere periculoasă de retină şi provocarea unor pagube grave, chiar permanente, scrie site-ul Top Sante. Din acest motiv autorităţile americane se gândesc să interzică această practică.

×