x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii legişti au dezvăluit cauza oficială a morţii lui Whitney Houston. Ce a provocat decesul artistei

Medicii legişti au dezvăluit cauza oficială a morţii lui Whitney Houston. Ce a provocat decesul artistei

23 Mar 2012   •   05:38
Medicii legişti au dezvăluit cauza oficială a morţii lui Whitney Houston. Ce a provocat decesul artistei

Cantareata americana Whitney Houston a fost gasita fara suflare, in luna februarie, in camera sa de hotel din Beverly Hills. Potrivit unui comunicat al biroului de medicina legala din Los Angeles, vedeta care a dominat scena muzicala pop si soul a anilor '80 si '90 a murit prin inec accidental. Raportul arata insa ca si cocaina precum si probleme cardiace au contribuit la moartea cantaretei in varsta de 48 de ani.

Raportul final al medicilor legisti va fi facut public in urmatoarele doua saptamani.

Potrivit documentului, in organismul cantaretei au mai fost gasite si alte droguri si medicamente, dar acestea nu au contribuit la decesul vedetei, scrie Daily Mail. Legistii au identificat marijuana sau urme de Alprazolam (Xanax), Cyclobenzaprina (Flexiril) si Diphenhydramina (Benadryl).

Whitney Houston a fost gasita moarta in cada, intr-o camera de hotel din Beverly Hills pe 11 februarie. Supranumita "Vocea", vedeta a dominat scena muzicala pop si soul a anilor '80 si '90, vanzand aproximativ 170 de milioane de discuri.

×