x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii nu au nicio EXPLICAŢIE! Ce s-a întâmplat după ce un tată şi-a ţinut fiul nou-născut în braţe pentru prima dată (VIDEO)

Medicii nu au nicio EXPLICAŢIE! Ce s-a întâmplat după ce un tată şi-a ţinut fiul nou-născut în braţe pentru prima dată (VIDEO)

16 Dec 2013   •   09:38
Medicii nu au nicio EXPLICAŢIE! Ce s-a întâmplat după ce un tată şi-a ţinut fiul nou-născut în braţe pentru prima dată (VIDEO)

Un tânăr de 24 de ani din Utah, Statele Unite, proaspăt tătic al unui băieţel, a început să simtă rău cu câteva ore înainte de a-şi ţine, pentru prima dată, fiul în braţe. După ce şi-a îmbrăţişat copilul, Josh Robison a intrat într-o comă din care nu s-a mai trezit niciodată, scrie Daily Mail. Tânărul a murit vineri, după câteva luni în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate.

Josh şi soţia lui, Erica, erau căsătoriţi de 18 luni şi abia aşteptau să devină părinţi.

După o vizită făcută părinţilor, tânărul student a început să simtă rău. Iniţial, a crezut că este vorba despre o răceală, însă când a văzut că nu-i mai trece, Josh s-a dus la medic. În urma analizelor, bărbatul ar fi avut o infecţie la o valvă a inimii, iar după mai multe investigaţii doctorii au descoperit că infecţia cuprinsese toata inima. A fost supus unei intervenţi chirurgicale şi începuse să se simtă mai bine.

În ziua în care fiul său Logan s-a născut, bărbatul l-a luat în brate pentru prima dată, dar şi pentru ultima dată. La puţin timp după momentul emoţionant dintre tată şi fiu, Josh s-a plâns medicului că îl doare capul.

"L-au dus repede la un tomograf, pentru că durerea persista. Atunci a intrat în comă. Medicii au descoperit că avea o hemoragie internă la nivelul creierului", a declarat mama tânărului.

Din nefericire, Josh nu s-a mai trezit niciodată din comă, iar medicii nici până acum nu au o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat cu Josh. După câteva luni, în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate, familia a decis că e momentul să îl lase să se odihnească în linişte.

×