x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miliardar chinez, internat de urgență după ce a participat la operațiunile de salvare din Tianjin

Miliardar chinez, internat de urgență după ce a participat la operațiunile de salvare din Tianjin

17 Aug 2015   •   20:56
Miliardar chinez, internat de urgență după ce a participat la operațiunile de salvare din Tianjin

Cunoscutul milionar şi filantrop chinez Chen Guangbiao, personaj controversat în ţara sa, a fost spitalizat cu simptome de intoxicaţie după ce a ajutat la Tianjin la operaţiunile de salvare din zonele afectate de exploziile care au provocat cel puţin 114 morţi, relatează luni EFE.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul postului Phoenix TV, Chen şi 23 de angajaţi ai săi s-au deplasat la Tianjin a doua zi după exploziile produse la depozitul de produse chimice, pentru a ajuta la operaţiunile de salvare şi de căutare a victimelor îngropate sub dărâmături.

La 30 de ore după accident, Chen s-a plâns de probleme respiratorii şi slăbiciune musculară, care au dus la internarea lui de urgenţa la un spital din Beijing, unde a fost diagnosticat cu intoxicaţie moderată şi unde se află în continuare sub supraveghere, potrivit Phoenix TV.

Milionarul chinez este celebru pentru deplasările sale în zonele calamitate şi prin apariţiile sale în mass-media în timp ce oferă bani sinistraţilor.

×