x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Militari americani suspectaţi de violarea unei românce

Militari americani suspectaţi de violarea unei românce

de Mihaela Matachita    |    26 Mai 2009   •   00:00

Patru militari americani de la o bază din nordul Italiei sunt suspectaţi de agresarea şi violarea unei prostituate românce.



Il Giornale di Vicenza a relatat în ediţia online că violul ar fi avut loc săptămâna trecută la periferia oraşului italian Vicenza (regiunea Veneto, nord). O prostituată româncă de 19 ani susţine că a fost abordată pe stradă de un bărbat care vorbea limba engleză şi care i-a cerut servicii sexuale în schimbul banilor. Tânăra a acceptat să urce în maşina Toyota a necunoscutului. A fost dusă într-o zonă izolată, la periferie, unde a venit încă o maşină în care se aflau trei bărbaţi de culoare care vorbeau tot limba engleză. Cei patru, descrişi de victimă drept militari, au forţat-o pe femeie să întreţină relaţii sexuale cu ei. După mai bine de două ore, tânăra a fost abandonată pe stradă şi a alertat imediat carabinierii. La scurt timp, românca şi-a dat seama că cei patru îi furaseră şi geanta, în care avea un telefon mobil şi aproximativ 100 de euro.

Autorităţile italiene au declanşat o anchetă şi versiunea prostituate începe să se confirme. Carabinierii suspectează că autorii violului ar putea fi militari americani de la baza Ederle, din apropiere de Vicenza.

×
Subiecte în articol: externe