x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Minune - Rugaciuni la pompa de benzina

Minune - Rugaciuni la pompa de benzina

de Sînziana Stancu    |    30 Iul 2008   •   00:00

La statiile de benzina din St. Louis, preotii americani au organizat mai multe servicii religioase, care constau in rugaciuni in grup, atit de multumire catre Dumnezeu, pentru ca "a ieftinit" benzina, cit si pentru scaderea, in continuare, a pretului acesteia, informeaza AP.



La staţiile de benzină din St. Louis, preoţii americani au organizat mai multe servicii religioase, care constau în rugăciuni în grup, atît de mulţumire către Dumnezeu, pentru ca "a ieftinit" benzina, cît şi pentru scăderea, în continuare, a preţului acesteia, informează AP. Copreşedintele mişcării "Rugaţi-vă la pompă", Darrell Alexander, a anunţat că slujbele se vor ţine, în principiu, în zilele de luni – după-amiază şi seara – la staţiile de benzină Mobil din centrul oraşului.

INTERVENŢIE DIVINĂ. Curentul "Rugaţi-vă la pompă" a apărut din cauza ineficienţei politicienilor americani de a găsi soluţii pentru contracararea scumpirii benzinei. "Dacă politicienii nu au reuşit, e timpul ca Dumnezeu să intervină", a fost premisa de la care a pornit mişcarea, după cum a explicat unul dintre membrii ei. Grupul "Rugaţi-vă la pompă" crede că rugăciunile sunt folositoare, din moment de preţul benzinei a început deja să scadă sub 4 dolari pe galon (1 galon = 4,54 litri). O slujbă la pompele de benzină din St. Louis se desfăşoară astfel: participanţii cumpără mai întîi benzină, apoi se roagă şi cîntă "Vom învinge!", la care adaugă un nou vers, "Vom avea preţuri mai mici la benzină!"...

×
Subiecte în articol: externe